Ergotherapie

Ergotherapie Ergotherapie Maatwerk Geysen & van Steenderen

——-

“Door mijn Parkinson kan ik gewone dagelijkse dingen zoals mijn schoenen dichtmaken, boterhammen snijden of uit bed komen niet meer zonder hulp uitvoeren. Gelukkig heeft mijn ergotherapeut mij geholpen om samen te kijken hoe het makkelijker kan. Door andere manieren van uitvoer te proberen en hulpmiddelen te gebruiken kan ik dit weer zelf. Dit is voor mij en mijn man zo fijn!”

——-


Praktijkinformatie

Ergotherapie Maatwerk Geysen & van Steenderen is een praktijk die zich richt op volwassenen en ouderen die ten gevolge van ziekte of handicap belemmerd worden in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

U kunt hierbij denken aan problemen met de zelf-verzorging, het huishouden, mobiliteit of het uitvoeren van hobby’s. Ons doel is dat u beter kunt functioneren in uw leefomgeving dus dat u zelfstandig en veilig thuis kan blijven.

Ergotherapie is het meest effectief op de plaats waar de problemen zich voordoen. Om die reden komen we bij voorkeur bij u aan huis. In bepaalde gevallen kunt u beter naar onze praktijk komen, bijvoorbeeld voor bepaalde testen, observaties of voor handtherapie.


Bekijk ook onze folder

Beweegactiviteiten voor ouderen


In onze praktijk zijn de volgende specialisaties aanwezig

  • Parkinson(Net)
  • Dementie (Edah)
  • Cognitieve revalidatie therapie
  • NAH problematiek
  • COPD
  • Handtherapie
  • Reuma
  • MS

Samen met u kijken wij wat uw problemen in het dagelijks handelen zijn. Er wordt nagegaan of u een handeling opnieuw kunt leren uitvoeren. Of de activiteit op een andere manier kan worden uitgevoerd of dat een hulpmiddel of voorziening voor u noodzakelijk is.


Mogelijkheden voor vergoeding

Ergotherapie valt onder de basisverzekering dus u krijgt 10 uur per kalenderjaar vergoed. Mogelijk zijn er nog meer uren aanwezig in uw aanvullende polis.

Voor ons is multidisciplinaire zorg op maat erg belangrijk. Hierbij is samenwerking met andere disciplines noodzakelijk, de behandeldoelen kunnen dan goed op elkaar worden afgestemd.

Om kwalitatieve zorg te leveren zijn wij deelnemer van het samenwerkingsverband LIJN 1 geworden. Wij zijn er voor u en uw mantelzorgers!


Contact

Wilt u meer informatie over Ergotherapie Maatwerk Geysen & van Steenderen en de mogelijkheden voor het verlenen van zorg, neemt u dan gerust contact met ons op.

Telefoon  076-5496716  –  06-20972019

E-mail      info@ergotherapiemaatwerk.nl

Website    www.ergotherapiemaatwerk.nl

Via de contactpagina van LIJN 1 kunt u ook contact met ons opnemen.


Bekijk ook de andere disciplines van LIJN 1

diëtetiek, fysiotherapie, logopedie en psychologie.

klik op de desbetreffende discipline voor meer informatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.