Fysiotherapie

Fysiotherapie Medifit Fysiotherapie

——-

“na twee keer te zijn gevallen, durfde ik niet meer alleen naar buiten te gaan. Dankzij de val-preventie training bij mijn fysiotherapeut heb ik dit overwonnen en wandel ik weer graag een stukje buiten”.

——-


Praktijkinformatie

Medifit Fysiotherapie is een fysiotherapiepraktijk met 8 locaties in de regio Breda-Tilburg. Alle fysiotherapeuten van Medifit Fysiotherapie hebben hun eigen specialisatie. Dat is onze kracht. Op de kleinschalige locatie Haagse Beemden, waar de sfeer persoonlijk is, is één van onze fysiotherapeuten gespecialiseerd in chronische zorg, ouderen, oncologie en oedeem. Op deze locatie is, naast behandelruimtes en een eigen oefenzaal, een verwarmd zwembad aanwezig. De fysiotherapeut behandelt u in onze praktijk of kan bij u thuis komen als de situatie daarom vraagt.


Maatwerk

Naar aanleiding van uw klachten stelt onze fysiotherapeut een behandelplan op. Een behandelplan is maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het behandeldoel bij ouderen en chronisch zieken is gericht op kwaliteit van leven, soms door de oorzaak weg te nemen  en soms is het zo goed mogelijk omgaan met de klachten het hoofddoel.


Medifit Fysiotherapie en LIJN 1

Een belangrijk aspect van kwaliteit van leven is zelfredzaamheid. Deze zelfredzaamheid is een belangrijk begrip in de tijd dat ouderen langer zelfstandig thuis blijven wonen. De fysiotherapeut kan hier een belangrijke rol in spelen en Medifit Fysiotherapie wil hier graag een bijdrage aan leveren. Multidisciplinaire zorg , zorg van verschillende disciplines, is nog vaak iets wat  je in een instelling ziet, terwijl wij van mening zijn dat ouderen die thuis wonen ook recht hebben op een multidisciplinaire benadering van hun zorgvraag. Om deze reden zijn wij één van de oprichters van het samenwerkingsverband LIJN 1.


 

Contact

Wilt u meer informatie over Medifit Fysiotherapie en de mogelijkheden voor het verlenen van zorg, neemt u dan gerust contact met ons op.

Telefoon   076- 5421181

E-mail      info@medifitfysiotherapie.nl

Website   www.medifitfysiotherapie.nl

Via de contactpagina van LIJN 1 kunt u ook contact met ons opnemen.


Bekijk ook de andere disciplines van LIJN 1

diëtetiek, ergotherapie, logopedie en psychologie.

klik op de desbetreffende discipline voor meer informatie.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.