Locaties LIJN 1

WP Google Maps Fout

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

LIJN 1

Als betrokken zorgverleners zien wij dat in de huidige maatschappij ouderen steeds langer zelfstandig blijven wonen. Als de mobiliteit afneemt, staan zij er vaak alleen voor en kunnen ouderen die zelfstandig wonen, moeilijk de zorg krijgen die zij nodig hebben. Daarom komen wij juist naar de ouderen toe. Wij verlenen zorg aan huis op afspraak. Wij komen bij u aan huis, inventariseren uw zorgbehoefte en houden regelmatig contact.

Binnen LIJN 1 werken wij intensief samen om er voor te zorgen dat ouderen in de regio Breda op een goede manier verzorgd worden zolang zij zelfstandig wonen.


Goed bereikbaar in de Haagse Beemden

Wij vinden persoonlijk contact met de cliënten erg belangrijk. Wij zijn daarom vanuit meerdere locaties in de Haagse Beemden actief. Zo zijn wij altijd snel bij u aan huis, als zorg nodig is. Op afspraak kunt u ook een bezoek brengen aan één van onze praktijken in de Haagse Beemden. Al onze locaties zijn uitstekend te bereiken met eigen vervoer, maar ook met het openbaar vervoer.


Psychologie

Praktijk locatie LIJN 1

Hambroeklaan 1
4822 ZZ Breda

Locatie Haagse Beemden


Fysiotherapie

Praktijk locatie LIJN 1

Essendonk 7A
4824 DA Breda

medisch centrum donk breda


Bekijk LIJN 1 op de kaart

 


Bekijk de disciplines van LIJN 1

diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en psychologie.

klik op de desbetreffende discipline voor meer informatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.