Over Lijn 1

LIJN 1 is een samenwerkingsverband van zorgverleners die praktijk houden in de Haagse Beemden. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van paramedisch- en psychologisch onderzoek, diagnostiek, behandeling en advisering van ouderen (55+), chronisch zieken en mantelzorgers.

Wij zijn gevestigd in de Haagse Beemden. Hierdoor kunnen de cliënten ons op de locaties goed en snel bereiken. Wij kunnen zo nodig ook makkelijk bij onze cliënten aan huis komen. Als cliënt van LIJN 1 kunt u rekenen op passende zorg. Zo werken we met vaste zorgverleners die echt de tijd voor u nemen. Ook vragen van mantelzorgers zijn bij ons aan het goede adres.


Zorg op maat

We kijken niet alleen naar de hulpvraag, maar naar uw complete welzijn die invloed heeft op de behandeling. Indien wij tijdens onze discipline gebonden behandeling constateren dat er aanvullende of andere zorg of behandeling nodig is dan pakken wij dit direct op. We schakelen snel binnen ons team en stellen de zorgverlening bij in overleg met cliënt en betrokken verwijzer, zodat iedere cliënt passende zorg of behandeling ontvangt. Ook betrekken wij zo nodig de mantelzorgers in de behandeling. Wij leveren gezamenlijke zorg op maat!


Team disciplines

Het samenwerkingsverband van LIJN 1 omvat uiteenlopende disciplines, zodat wij onze cliënten op het juiste moment de meest passende zorg en behandeling kunnen aanbieden. LIJN 1 bestaat uit een groot team van professionals die stuk voor stuk specialist zijn in hun eigen vakgebied, maar samenwerken in een team.

Ons team bestaat uit

diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en psychologie.

klik op de desbetreffende discipline voor meer informatie.


Mantelzorgers

Veel ouderen worden bijgestaan door mantelzorgers. Dit zijn vaak naasten (vrienden/ familie) die de zorg voor hun dierbaren zo goed mogelijk op zich nemen. We merken dat mantelzorgers regelmatig vragen hebben over hoe zij die zorg op de juiste manier kunnen verlenen en hoe zij met bepaalde situaties zo optimaal mogelijk kunnen omgaan. LIJN 1 begeleidt en adviseert mantelzorgers bij deze vragen.


Heeft u een zorgvraag?

Onze therapeuten staan u graag te woord voor al uw vragen. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen per telefoon of email. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.

Telefoon:  06- 12677511

E-mail:       info@lijn1breda.nl

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw vraag online te stellen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.