Psychologie

Psychologie Psychologiepraktijk Kompas

——-
Sinds de beroerte is mijn leven ingrijpend veranderd. Het ergste vind ik dat ik afhankelijker ben geworden van anderen. En dat terwijl ik altijd zo zelfstandig was. Dit maakte mij somber en minderwaardig voelen. Sinds de behandeling bij de psycholoog heb ik meer oog voor wat ik nog wél kan. Het voelt alsof het leven weer zin heeft.”
——-
“Ik vind het fijn om bij een psycholoog te komen die veel met ouderen werkt. Ze begrijpt wat er allemaal bij komt kijken als je ouder wordt.”
——-


Praktijkinformatie

Psychologiepraktijk Kompas is een eenmanspraktijk binnen de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) en gevestigd in Breda. De praktijkhouder en behandelend psycholoog, Ester Jongejan, is BIG- geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog met een aanvullende Eerstelijnskwalificatie.

Ester is haar loopbaan in 2002 begonnen in de verpleeg- en revalidatiezorg en heeft daarnaast sinds 2009 in verschillende eerstelijnspraktijken als zzp-er gewerkt. Naast de psychologische zorg voor lichamelijk gezonde volwassenen (18 +) zijn haar speciale aandachtsgebieden CVA/beroerte, Dementie, Parkinson en problematiek samenhangend met de rol van mantelzorger. In 2015 besloot Ester om haar eigen praktijk op te zetten. Dit maakt het voor haar mogelijk om de psychologische zorg vorm te geven op een manier die bij haar past; laagdrempelig, flexibel, met oprechte aandacht en interesse en zo nodig ook bij de cliënt (en zijn of haar mantelzorger) thuis.


Psychologiepraktijk Kompas en LIJN 1

De zorg rondom ouderen is regelmatig complex, doordat velen zelf met chronische ziekten kampen of zorg dragen voor een zieke partner. Omdat er vaak meer aan de hand is dan alleen het psychologische probleem, is het belangrijk om met een brede blik naar de situatie van de oudere cliënt te kijken. Binnen LIJN 1 werkt Psychologiepraktijk Kompas nauw samen met deskundigen op het gebied van de ergotherapie, logopedie, fysiotherapie en diëtiek.  Zo wordt goede multidisciplinaire zorg, wat voorheen alleen plaatsvond binnen de muren van de instelling, ook beschikbaar voor thuiswonende cliënten.


Contact

Wilt u meer informatie over Psychologiepraktijk Kompas en de mogelijkheden voor vergoeding van psychologische zorg, neem dan gerust contact op.

Telefoon  06-49080131

Mail: info@psychologiepraktijkkompas.nl

Bezoek de website: Psychologiepraktijk Kompas

Via de contactpagina van LIJN 1 kunt u ook contact met ons opnemen.


Bekijk ook de andere disciplines van LIJN 1

diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie en logopedie.

klik op de desbetreffende discipline voor meer informatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.